Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
KLL-kisojen talkoo aikataulu

 

KLL talkoo aikataulu

KLL-suunistuskilpailun kartanpussitus ja materiaalin valmistelutalkoot ovat Kaukajärven koululla sunnuntaina 24.8 klo 16:00 alkaen. Talkoiden päättyttyä noin klo 18:00 on vastuuhenkilöiden palaveri.

Kilpailukeskuksen rakentamistalkoot .....

Munkkirastit 4.9.2014

Perinteisen makoisat lasten Munkkirastit järjestetään 4.9.2014 Hervannassa, KLL-kartan maastoissa. Lähdöt iltarastityyliin klo 17.00-18.30. Tarkempia tietoja tästä.

Tervetuloa!

Viikonlopun viestiesityksiä

Viikonloppuna avattiin syksyn viestit niin nuorten kuin aikuistenkin osalta. Nuoret suunnisti Ungdomens Tiomilassa Ruotsissa ja miehet Esi-Jukolassa Paimiossa.

Koovee kolmas HOVissa

Koovee sai loistavasti 9. joukkuetta Hämeen oravapolkuviestin lähtöviivalle.  Koovee 1. joukkue suunnisti pronssille Kangasala SK:n ja Valkeakosken Hakan jälkeen. Joukkueessa suunnistivat Eetu Pohja, Hetta Niemelä, Tuukka Kupiainen, Akseli Konttila ja Ella Skog. Onneksi olkoon vielä kerran.

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg