Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

gaala14
 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
Palkintogaala 13.12 klo 18

Pirkkahallin Tähtien Salissa huipentuu suunnistusvuosi 2014 Kooveen suunnistusjaoston palkintogaalassa. Tervetuloa kaikki mukaan juhlaan. Juhlan lomassa tarjolla kakkua ja kahvia!

Marika paras ja Jukka vaikuttaja

Suunnistusliitto palkitsi Turusssa rastitreffeillä parhaitaan. Marika Hara palkittiin jälleen parhaana pyöräsuunnistajana. Jukka Westerlund huomioitiin suunnistushenkilönä elämäntyöstään lajin parissa.

Jani Lakanen siirtyy Kooveen riveihin valmentajana ja urheilijana

 

Vuoden 2006 pitkän matkan maailmanmestari ja Vuokatin MM-hopeamitalisti Jani Lakanen siirtyy Kooveen väreihin urheilijana ja lisäksi hän tulee valmentajan tuomaan merkittävän panoksen kooveelaisten urheilijoiden matkalla kohti menestystä.

Henna Saarinen naisten maajoukkueryhmään

Pyöräsuunnistuksen maajoukkuevalinnat on tehty ensi kaudeksi. Uusina niminä aikuisten maajoukkueryhmiin nousevat nuorten sarjasta Ruska Saarela, Henna Saarinen, Anders Blomster ja Konsta Vanhanen. Maajoukkueen valmentajana jatkaa Jukka Niemi. Maajoukkueen ensi kauden päätähtäin on Tsekin Liberecissä elokuun puolivälissä järjestettävät MM-kisat.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg