Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
Joni viides SM-sprintissä

Joni Hirvikallio otti uransa ensimmäisen SM-kisasijoituksen kymppisakkiin, eli plaketin. Tiukassa kisassa Joni sijoittui viidenneksi jääden vain 14 sekuntia kullasta ja seitsemän pronssista. Kooveen nuoret saalistivat kolme plakettia Ella Skogin, Henna Skogin ja Otso Westerlundin toimesta. Valmentaja Elo Saue ohjasi joukkoja esimerkin voimalla voittamalla D40-sarjan.

Henna kultaa, Lauri pronssia. Viestikartta väärä

Rasti-Kurikka järjesti lauantaina pyöräsuunnistuksen keskimatkan SM-kisat. Henna Saarinen voitti D20:n ja Lauri Ketola otti H16:n SM-pronssia. Marika Hara jätettiin neljänneksi D21:ssä. Sunnuntain viesti oli SM-kisan irvikuva. SSL: "Kilpailua selvästi johtanut Koovee hylättiin toisella osuudella, kun Marika Hara otti järjestäjien ohjeistuksesta väärän kartan." Lisäksi puolet H21:n joukkueista hylättiin!

SM-pitkältä plaketteja, Miia parhaana neljäs

Pitkän matkan SM-kisoissa Muuratsalon vaativissa maastoissa Kooveelaisten saaliina oli kolme plakettia. Naisten pääsarjassa Miia Niittynen oli hienosti neljäs! Muut plaketistit olivat D20-sarjassa Henna Skog viidentenä sekä Justus Laitinen H18-sarjassa kuudentena.

Pinjalle kaksi SM-pronssia

Kaustisella kilpailtiin elokuun viimeisenä viikonloppuna tarkkuussuunnistuksen SM-mitaleista. Lauantain normaalikisassa Åke Jacobson voitti ja Sami Torstila oli toinen. Pinja Mäkinen sai SM-pronssia. EM- ja MM-kultamitalistit Antti Rusanen ja Jari Turto olivat seuraavina. Sunnuntain tempossa Antti Rusanen sai kultaa, Lauri Kontkanen hopeaa ja Pinja pronssia. Nämä kolme ovat maailman parhaat tempossa.

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg