Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
Henna Saarinen naisten maajoukkueryhmään

Pyöräsuunnistuksen maajoukkuevalinnat on tehty ensi kaudeksi. Uusina niminä aikuisten maajoukkueryhmiin nousevat nuorten sarjasta Ruska Saarela, Henna Saarinen, Anders Blomster ja Konsta Vanhanen. Maajoukkueen valmentajana jatkaa Jukka Niemi. Maajoukkueen ensi kauden päätähtäin on Tsekin Liberecissä elokuun puolivälissä järjestettävät MM-kisat.

Viisi plakettia SM-yöstä

SM-yön mestaruudet ratkottiin Savonlinnassa viikonloppuna. Kooveen suunnistajien saaliina oli plaketti peräti viidestä sarjasta.

Joni viides SM-sprintissä

Joni Hirvikallio otti uransa ensimmäisen SM-kisasijoituksen kymppisakkiin, eli plaketin. Tiukassa kisassa Joni sijoittui viidenneksi jääden vain 14 sekuntia kullasta ja seitsemän pronssista. Kooveen nuoret saalistivat kolme plakettia Ella Skogin, Henna Skogin ja Otso Westerlundin toimesta. Valmentaja Elo Saue ohjasi joukkoja esimerkin voimalla voittamalla D40-sarjan.

Viisi plakettia viesteistä

Kooveen suunnistajat nappasivat Mänsälän SM-viesteistä viisi plakettia. Vaikka mitalin makuun ei päästy, tuli mukavaa menestystä laajalla rintamalla niin miehille ja naisille sekä tytöille että pojille.

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg