Kooveen suunnistusjaosto

 

Tampere-suunnistus 2014 kilpailukutsut julkaistu

Tervehdys!

Tampere-suunnistuksen kilpailukutsut on julkaistu ja nähtävillä kisasivuilla.

Katsastusstatuksen ansiosta meille tulee paljon lisähaasteita ja talkoolaisia tarvitaan tällä kertaa enemmän kuin viimeksi.  Käy ilmoittautumassa ilmoon tai lähetä sähköpostia allekirjoittaneelle!

Terv. Jukka Syrjänen

Pinja viides vain 12 sekuntia mitalista

Tarkkuussuunnistuksen tempon ainoa maailmanmestari Pinja Mäkinen jäi viidenneksi lajin ensimmäisissä EM-kisoissa Portugalissa. Antti Rusanen otti selvän voiton ennen Lennart Wahlgrenia. Marit Wiksell oli kolmas 12 sekuntia ja Stig Gerdtman neljäs vain kolme sekuntia Pinjaa edellä. Kuudes hävisi Pinjalle jo 40 sekuntia. Pinja voi tyytyväisin mielin jatkaa kovaa harjoittelua kohti MM-Italiaa. Tulokset ja kartat alhaalta:

Pinja kuudes

Jari Turto EM-kultaa, Antti Rusanen EM-hopeaa, Marit Wiksell EM-pronssia, Pinja Mäkinen kuudes... Lisäksi Suomen ykkösjoukkue sai EM-joukkuekilpailun kultaa. Kakkonen oli kilpailussa kolmas. Koska yhdeltä maalta joukkuekilpailun tuloksiin lasketaan vain paras joukkue, Suomi jäi ilman pronssimitaleita. Huomenna on tempon loppukilpailu.

Pinja kolmas EM-tempon karsinnassa

Tempon maailmanmestari Pinja Mäkinen aloitti hienosti EM-kisat Portugalin Palmelassa sunnuntaina. Kilpailijat oli jaettu kahteen karsintaryhmään, joista kummastakin 17 parasta pääsi keskiviikon loppukilpailuun. Pinja oli Lauri Kontkasen voittamassa erässä kolmas. Antti Rusanen voitti toisen erän, joten suomalaiset ovat lähdössä taas loppupään valvojina keskiviikkona. Aamupäivän tiheä sumu siirsi kilpailua kahdella tunnilla. Kisa käytiin kumpuilevalla golfkentällä.

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg