Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduTAAS TAPAHTUU!

Perinteinen Särkänniemi-Suunnistus on entistä ehompi!
Televisioitava Huippuliiga, kansallinen kisa, mutta silti lasten ja
nuorten Huippusprintti keskiössä. Ilmoittaudu viimestään 17.5!

sk15 banner
Klikkaa kisasivuille>>> Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

Viimeksi päivitetty (23.04.2015 11:07)

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Pinjan ja Juhan kausi käyntiin mainiosti

Pinja Mäkisen kausi alkoi lauantaina Muuramessa preon voitolla ja tempon kolmannella sijalla. Kisat olivat kovatasoiset, sillä voitoista taisteli neljä maailmanmestaria. Muistettakoon taas näin kauden alussa, että naiset ja miehet kilpailevat samassa sarjassa. Juha Villikka oli preossa 11:s ja tempossa 13:s. Sunnuntaina Juha oli Alahärmän preossa hienosti kolmas.

Infoa ja uusi johtokunta

 

Kooveen suunnistusjaosto piti sääntömääräisen vuosikokouksen Hervannassa. Väkeä oli tuvan täydeltä, onneksi kaikki mahtuivat istumaan, kun käytävältä kannettiin lisää tuoleja sisään. Varsinaisen kokouksen jälkeen seuran jäsenet kuulivat menneestä ja tulevasta.

Jo vuosia jatkunut vakaa, nousujohteinen toiminta kiinnosti seuran väkeä.

JWOC tapaaminen

jwoc kokousJWOC & Fin5-2017 väki tapasi perjantaina Kooveen toimistolla. 

Marikan kausi alkoi voitoilla

Marika Hara on pyöräsuunnistuskauden alkaessa kovassa kunnossa. Tanskassa 15.-19.4. pidetyssä viidessä kisassa oli naisilla 107 km matkaa ja 111 rastia. Viime vuonna Marikan pahimmaksi vastustajaksi noussut britti Emily Benham voitti nyt vain neljännen kisan, kun taas Marika voitti kolme kisaa aluksi. Tanskasta Portugalin kautta maailmancupin avauskierrokselle 1.-3.5. Unkariin käy Marikan pyörämatka.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.