Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduTAAS TAPAHTUU!

Kisasivuille >>>

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

Viimeksi päivitetty (20.07.2015 11:02)

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Kiitokset Tampere-suunnistuksen kilpailijoille ja toimitsijoille!

Lämpimät kiitokset kaikille! Tilastonikkarit saavat mennä historiassa aika pitkälle taaksepäin ennen kuin osanottajamäärissä päästään samoihin lukuihin kuin nyt.  Toivomme että kaikki osallistujat nauttivat maastoista sekä molemmista tiivistunnelmaisista kilpailukeskuksistamme.  Kiitämme myös kaikkia kilpailualueiden maanomistajia hienosta yhteistyöstä.

Terveisin kilpailunjohtajat

Raimo Arvola

Jukka Syrjänen

Kova kokonaispanos KRV:llä

 

KRV oli pääsarjoissa tänä vuonna erityisen kovatasoinen johtuen näyttökisoista ja Huippuliigasta. Kooveelaiset menestyivät miehissä loistavasti, sillä Timo Sild oli kolmas, Jani Lakanen viides, Topi Anjala yhdeksäs ja Jani Myllärinen kymmenes. Naisissa ainoastaan Miia Niittynen juoksi koko viikon eliitissä ja sijoittui mainiosti neljänneksi. Siis neljännes kärkikymmeniköistä oli Kooveelaisia.

Hieno huipennus Huippuliigassa

timo hlTorstaina jatkui Huippuliiga finaalilla ja pitkällä matkalla. Kooveelaisittain menestys oli mitä mainioin, sillä sekä miehissä että naisissa oli kaksi suunnistajaa kärkikuusikossa. Naisissa tarkemmin sanottuna kärkiviisikossa. Miesten voiton vei Fredrik Portin. Kooveelaista Timo Sild oli kolmas ja Jani Lakanen kuudes.

Mainio menestys Huippuliigassa

 

Snap 2015-07-08 at 10.57.07Kooveen suunnistajat menestyivät hienosti Huippuliigan neljännessä osakilpailuissa Kainuussa. Timo Sild oli kolmas ja kolme miestä suunnisti kymppikärkeen Jani Lakasen ollessa seitsemäs ja Topi Anjalan kymmenes. Myös naiset suunnistivat tasokkaasti, sillä Svetlana Mironova sijoittui kuudenneksi ja Miia Niittynen kahdeksanneksi. Kisat olivat samalla MM-kisavalintoja ajatellen näyttökisat, joten kovia suorituksia kovassa seurassa. Miesten kisan voitti Fredric Portin ja naisten Henna-Riikka Haikonen. Huippuliiga päättyy torstaina Suomussalmella finaaliin

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.