Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä, Facebookissa tai  Instagramissa.
 

Tampereen koulujenvälisen suunnistuksen kisasivut ja ilmoittautuminen

Junnut viidensiä Oravatonnissa

nuvi15Vaikka syksy ja suunnistuskausi ovat jo pitkällä, jaksoivat Kooveen juniorisuunnistajat taas yhden kisaviikonlopun reippaalla asenteella. Nuorisoviestin A-sarjassa Kooveen sijoitus  oli kuudes ja Oravatonnissa viides.

Seikkailuhenkinen kuntokoulu aikuisille

kuntokoulu

>>Lue lisää

VJNRCC alkaa

Kooveen, KSK:n ja TP:n yhteinen yösuunnistustapahtumasarja alkaa tiistaina Topin tuvalta täydellä höyryllä. Seuraa tiedotusta:

 

WWW-sivuilta, seuraa Facebookista tai Twitteristä!

Jani Lakaselle SM-kultaa

SM-yön mestaruudet ratkottiin Vierumäellä lauantai-iltana. Jani Lakanen voitti tiukan kisan kuitenkin kohtuullisen selvällä, 1:15 marginaalilla kisan kakkoseen Aapo Leskiseen ja kolmas oli yllättäjä IkNV:n Ville Parkkinen vain kuusi sekuntia kakkosesta.

Jouni Heinonen voitti pronssia H35-sarjassa ja Iiris Taubert sekä Severi Valkamo sijoittuivat nuorissa plaketeille.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

 

 

 

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

 

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.