Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduTAAS TAPAHTUU!

Perinteinen Tampere-suunnistus jälleen heinäkuussa!
Kolmipäiväinen Tampere-suunnistus 17. - 19.7

Kisasivuille >>>

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

Viimeksi päivitetty (04.06.2015 23:49)

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Yli 60 vuotta seuran ja suunnistuksen hyväksi!

Seuran jäsenenä 70 vuotta, nuorten ohjaajana yli 60 vuotta, suunnistuskisojen ratamestarina, johtajana, valvojana ja muissa tärkeissä tehtävissä, seuran eri jaostoissa ja toiminnoissa 60 vuotta. Kooveen Tuen sihteerinä 25 vuotta ja suunnistusjaostonkin 22 vuotta. Omalla kilpailu-urallaan Jukolan viestissä kolme kertaa kymmenen parhaan joukossa. Erittäin aktiivinen talkootyö seuran ja suunnistuksen hyväksi jatkuu edelleen...

Koovee 3. Oravapolkuviestissä

Tiistaina juostussa Hämeen oravapolkuviestissä Koovee saavutti hienon 3. sijan tiukan ankkuriosuuden jälkeen. Joukkueessa juoksivat Rosa Simola, Milo Konttila, Hetta Niemelä, Tuukka Kupiainen ja Otso Westerlund. Myös kaksi muuta Kooveen joukkuetta pääsi kymppisakkiin (6. ja 10.). Hieno saavutus oli myös se, että kaikki 45 kooveelaista (yhteensä 9 joukkuetta) tekivät hyväksytyn suorituksen :) Hienoa työtä junnuilta! Kaikki tulokset http://www.rastinokia.fi/hameen-oravapolkuviesti-ti-166/tulokset

Kovee sijalla 9. Jukolassa

Koovee sijoittui mainiosti sijalle yhdeksän Paimiossa suunnistetussa Jukolan viestissä. Koovee suunnisti läpi yön hallitusti kärkisijoilla taistellen lopussa kymmenen joukkoon.

Snap 2015-06-15 at 10.44.22

Venlat 13.

venlat15wwwKoovee oli kolmannneksi parhaana kotimaisena kokoonpanona kolmetoista sijalla Venlojen viestissä.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.