Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
Pinjalle kaksi SM-pronssia

Kaustisella kilpailtiin elokuun viimeisenä viikonloppuna tarkkuussuunnistuksen SM-mitaleista. Lauantain normaalikisassa Åke Jacobson voitti ja Sami Torstila oli toinen. Pinja Mäkinen sai SM-pronssia. EM- ja MM-kultamitalistit Antti Rusanen ja Jari Turto olivat seuraavina. Sunnuntain tempossa Antti Rusanen sai kultaa, Lauri Kontkanen hopeaa ja Pinja pronssia. Nämä kolme ovat maailman parhaat tempossa.

Marikalle MM-hopeaa, Hennalle MM-pronssia

Puolan Bialystokin MM-pyöräsuunnistukset päättyivät lauantaina viesteihin. Suomen naiset Eeva-Liisa Hakala, Susanna Laurila ja Marika Hara saivat hopeaa 19 sekuntia kulta-Venäjälle jääneinä. Nuorten naisten joukkue Essi Hakala, Henna Saarinen ja Ruska Saarela oli pronssilla Tsekin ja Liettuan jälkeen.

Marika viides, Hennalle MM-hopeaa

Henna Saarinen pääsi MM-pyöräsuunnistuksessa perjantain pitkällä matkalla viime vuoden tasolleen alkuviikon vaatimattomien saavutusten jälkeen. Ruska Saarela otti kultaa ja Henna Saarinen hopeaa. Marika Hara jäi nyt viidenneksi sprintin kullan ja keskimatkan pronssin jatkona.

Kisakeskuksen rakennus

Materiaalitalkoissa oli upeat 40 henkeä. Nyt aamulla klo 8 pistetään jättiteltta pystyyn ja paikalla on n. 10 henkeä. Jos pääset mukaan, tule. Isompi joukko selviää nopeammin. Toivottavasti illan rakennustalkoissa nähdään samanlainen väenryntäys kuin sunnuntaina!

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg