Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä, Facebookissa tai  Instagramissa.
 

Tampereen koulujenvälisen suunnistuksen kisasivut ja ilmoittautuminen

Petri Annilalle kunniamaininta Suunnistusliitolta

Vuosittaisessa Rastikaronkassa huomioitiin kunniamaininnalla Kooveen Petri Annila: "Nuori ratamestari on ottanut ison roolin sprintissä laatimalla SM-sprinttiin upeat radat." Hienoa Petri, ja onnittelut koko jaoston puolesta!


Naisten ryhmän toimintaan vauhtia Hämeenlinnasta
Naisten ryhmän uutta kautta aloitettiin Hämeenlinnassa neljän naisen voimin. Mukaan olisi mahtunut useampikin, iästä ja kuntotasosta huolimatta. Pääasia, että on jokin oma tavoite ja halu kehittyä. Teemana oli herätellä ajatuksia suunnistustaidosta talven varalle ja keväällä näitä pääsee sitten kunnolla hyödyntämään. Suunnistaidon kehittämiseen avuksemme tuli Jouni "Päällikkö" Heinonen.
Suunnistusjaoston kauden päättäjäiset ja palkintosadetta

Jaoston yhteinen kauden 2014-2015 päätöstilaisuus pidetään lauantaina 12.12. klo 14.30 Pirkkahallin Tähtien salissa. Lämpimästi tervetuloa kaikki urheilijat, huoltaja ja tukijoukot! 

Koovee vahvempana uuteen kauteen

Snap 2015-10-28 at 18.29.05Vuoden 2014 MM-keskimatkan ja Vuokatin 2013 MM-kisojen viestin pronssimitalisti Olexandr Kratov siirtyy Kooveen vahvuuteen.


Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

jwocbanner a jwocbanner b jwocbanner c
jwocbanner d

 

 

 

 

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

 

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.