Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä, Facebookissa tai  Instagramissa.

Kaksi kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia

SM-viikonloppu päättyi sunnuntaina Hämeenlinnaan 2009  liitetyssä Tuuloksessa sprinttiviesteihin. Kooveen naiset puolustivat voittoaan viime vuodelta. Nyt voitti Kouvolan Suunnistajat, Haapamäen Urheilijat sai hopeaa ja Koovee (Marika Hara ja Johanna Niittymäki) pronssia. Kullasta jäimme 37 sekuntia. D80(40)-sarjassa Maria Svetloff ja Katri Niittymäki toi Kooveelle SM-kullan sekunnin erolla Espoon Suuntaan. D18-sarjassa Reea Simola ja Ella Skog olivat kuudensia.

Seura-asutilaukset 2016 15.2 mennessä!

Koovee.Seura-asutilaukset

 Asutilaukset 15.2.2016 mennessä ja ko. päivämäärään mennessä tilattujen asujen toimitus 15.4.2016.

Huippusuunnistaja Daniel Hubmann Kooveen väreihin

daniel hubmann_kukitusSveitsiläinen 32-vuotias Daniel Hubmann on saavuttanut urallaan kaikkiaan 19 MM-mitalia ja on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suunnistajia.

Kuusi maailmanmestaruutta voittanut Daniel Hubman on suunnistajana monipuolinen. Hänen palkintokokoelmastaan löytyy MM-kultamitali sprintistä, keskimatkalta, pitkältä matkalta ja viestistä.

Kooveen ennestäänkin kova ryhmä saa Hubmannista timantinkovan vahvistuksen tuleviksi vuosiksi. Samalla hän on mitä parhain esimerkki Kooveen nuorisosuunnistajille.

 

Seuran oma ratamestarikoulutus 21.2.2016

Koovee järjestää oman ratamestarikoulutuksen sunnuntaina 21.2.2016. Koulutus järjestetään Hervannan vapaa-aikatalolla, luokassa 202, klo 10-16.

Koulutus on tarkoitettu kaikille ratamestarityöstä kiinnostuneille. Aiempaa ratamestarikokemusta ei tarvita. Koulutus valmentaa toimimaan ratamestarina iltarasteilla ja seuran omissa harjoituksissa sekä kansallisissa kilpailuissa ratamestariryhmän jäsenenä. Kurssiin sisältyy käytännön ratamestaritehtävä, joka toteutetaan kesän 2016 aikana. Kouluttajana toimii Petri Annila. Kurssi on kooveelaisille maksuton. Kaikki kurssille osallistuvat saavat seuran puolesta liiton ratamestarikirjan.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta tulevat lähiaikoina, mutta koulutukseen kannattaa nyt jo varata koko päivä. Seura tarjoaa kahvit ja lounaan. Ilmoittautuminen on auki Koovee Ilmo-järjestelmässä, viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.2. Ilmoittautua voi myös s-postilla Maijulle, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Nyt on hyvä hetki opiskella ratamestarityötä tai päivittää aiempi osaaminen! Tulevan vuoden aikana ratamestarikoulutus jatkuu, kun suuntaamme kaikki katseemme kohti kesää 2017 :)

 


Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

jwocbanner a jwocbanner b jwocbanner c
jwocbanner d

 

 

 

 

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

 

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.