Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
Koovee järjestää vuoden 2017 nuorten MM-kisat

Tänään saimme positiivista postia IOF:n suunnalta kun vuoden 2017 nuorten MM-kisajärjestäjä päätettiin. Kisat on myönnetty Suomelle ja Tamperereelle! Kisat järjestetään FIN-5 rastiviikon yhteydessä, joka myönnettiin aiemmin Kooveelle.

Marikan taistelu maailmancupin voitosta jatkuu

Marika Hara on voittanut kolme kertaa peräkkäin maailmancupin kokonaiskilpailun. Tänäkin vuonna hän on johtanut koko ajan maailmancupia lauantaihin saakka, jolloin Ison-Britannian Emily Benham ohitti Marikan sprinttivoitollaan Kristianstadissa. Ruotsissa O-Ringenin yhteydessä ajettava pyöräsuunnistuksen maailmancupin kierros päättyi sunnuntaina pitkän matkan kisaan, jonka voitolla Emily lisäsi johtoaan neljänneksi tulleeseen Marikaan.

Topi kolmas ja Miia seitsemäs Fin5:llä

 

Suomen ainoa rastiviikko Fin5 kisattiin Kuusamossa viime viikolla ja Kooveelaiset menestyivät mainiosti. Eliittisarjoissa parasta jälkeä tekivät miehissä Topi Anjala sijoittumalla kolmanneksi ja naisissa Miia Niittynen seitsemännellä sijallaan.

Pinjalle MM-pronssia Italian tempokisassa

Tempon maailmanmestaruutta puolustanut Pinja Mäkinen sai nyt MM-pronssia Martin Jullumin ja Lauri Kontkasen jälkeen. Karsinta ja loppukilpailu olivat Pinjan mielestä vaikeimmat, joihin hän on osallistunut. Ikäviä asioita kisassa olivat pienet ja suuretkin epämääräisyydet järjestelyissä. Pinjalle ikävin asia oli se, että loppukilpailun lähtökynnykselle vieneen bussin ovella otettiin kaikki tavarat pois. Niinpä lopussa lähteneen ja 30 asteen helteessä kauan odotelleen Pinjan energiavarastot loppuivat. Aivotyö kuitenkin vielä toimi!

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg