Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa. Myös KLL-suunnistus on Facebookissa
SM-viestin plakettijuhlat 24.9 klo 18.30 alkaen

SM-viestit menivät hyvin, seurallamme oli R1 viestien lähtöviivalla 12 joukkuetta 7 sarjassa ja niistä plaketeilla on 5 joukkuetta! On syytä juhlia!
Keskiviikko 24.9 Kooveen toimiston saunan puolella aloitamme kokoontumista 18.30, suoraan treenista tulijat ovat perillä ~19. Koetetaan pitää viralliset puheet klo 19:15.
Sauna on lämmin, tarjolla kakkua ja kahvia/teetä/limsaa. Tervetulleet ovat kaikki plaketistit ja heidän huoltajat ja melkein plaketistit ja kannustajat!
Plaketit mukaan! smile

Joni viides SM-sprintissä

Joni Hirvikallio otti uransa ensimmäisen SM-kisasijoituksen kymppisakkiin, eli plaketin. Tiukassa kisassa Joni sijoittui viidenneksi jääden vain 14 sekuntia kullasta ja seitsemän pronssista. Kooveen nuoret saalistivat kolme plakettia Ella Skogin, Henna Skogin ja Otso Westerlundin toimesta. Valmentaja Elo Saue ohjasi joukkoja esimerkin voimalla voittamalla D40-sarjan.

Viisi plakettia viesteistä

Kooveen suunnistajat nappasivat Mänsälän SM-viesteistä viisi plakettia. Vaikka mitalin makuun ei päästy, tuli mukavaa menestystä laajalla rintamalla niin miehille ja naisille sekä tytöille että pojille.

Henna kultaa, Lauri pronssia. Viestikartta väärä

Rasti-Kurikka järjesti lauantaina pyöräsuunnistuksen keskimatkan SM-kisat. Henna Saarinen voitti D20:n ja Lauri Ketola otti H16:n SM-pronssia. Marika Hara jätettiin neljänneksi D21:ssä. Sunnuntain viesti oli SM-kisan irvikuva. SSL: "Kilpailua selvästi johtanut Koovee hylättiin toisella osuudella, kun Marika Hara otti järjestäjien ohjeistuksesta väärän kartan." Lisäksi puolet H21:n joukkueista hylättiin!

Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg