Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Fin5 tiedonsiirtoa

fin5-2

Kooveen Fin5-veljeksistä Juha, Jukka, Kimmo ja Markku olivat viikonloppuna kuulemassa viime kesän järjestäjän, Kuusamon Erä-Veikkojen kokemuksia ja seuraavien järjestäjien, MS-Parman ja Vehkalahden Veikkojen suunnitelmia.

Ilmoittautuminen suunnistuskouluun 2015
sk15 banner
Ilmoittaudu>> | Infoa >> | Sivut>>
Kooveelle huippuluokan vahvistukset

Kooveen miehet ja naiset ovat vahvistuneet merkittävästi. Viron maajoukkuemiehet Lauri ja Timo Sild edustavat jatkossa Kooveeta. Naisten joukkueet saivat huippuluokan vahvistuksen kesän MM-kultamitalista Svetlana Mironovasta.

 

Hämeen Suunnistus palkitsi

Hämeen Suunnistus piti vuosikokouksensa torstaina 18.12. Varalan urheiluopistolla. Ennen kokousta palkittiin seuraavat vuonna 2014 ansioituneet:

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg