Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaoston kevätko ti 21.4.2014 klo 18.00 TTY:n Tietotalossa

Kokouksen yhteydessä on kevään infotilaisuus. Siinä kerromme nuorisotoiminnasta, valmennuksesta, tulevista kisoista, Kooveen uudesta, omasta kuntosalista jne.

Tule kevätkokouseen ja kuuntelemaan samalla seuramme suunnitelmista kohti tulevaa!

 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat eli hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti sekä valitaan johtokunta alkavalle toimintakaudelle.

 


 

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Kourallinen sarjavoittoja kevätkisoista

Viikonloppuna järjestettiin Varsinais-Suomessa kisaviikonloppu, jossa lauantaina oli vuorossa Ankkuri-rastit Salossa ja sunnuntaina Silja-Rastit Paimiossa.  Kooveelaisten menestys oli mainio, sillä kisoista tuli sarjavoittoja junnuissa, molemmissa pääsarjoissa kuin myös ikäsarjoissa. Viikonlopun menestyjät olivat molempina päivinä sarjavoiton napanneet Timo Sild ja Miia Niittynen.

Kooveessa on imua

Loppuvuodesta uutisoitiin Kooveen huippusuunnistuksen vahvistumisesta, kun Jani Lakanen, Timo ja Lauri Sild sekä Svetlana Mironova liittyivät seuraamme.

Kooveessa on ollut talven aikana ja kevään aikana myös muuten imua, sillä nuorisopuolelle on liittynyt useampi perhe ammattivalmentaja Elo Sauen vetämään nuorisosuunnistukseen. Valmennustoiminta kiinnostaa, mutta myös suunnistuksen aktiiviharrastajapuolella on ollut positiivista virtaa seuraan.

Kausi jatkui Kevätyössä

Snap 2015-04-13 at 10.01.45Kooveen suunnistajilta nähtiin erinomaisia otteita Kevätyössä. Miehet sijoittuivat tiukassa kisassa toiseksi ja nuoret neljänneksi.

Mainio kotimaisen kisakaudenkauden avaus

 

Viikonloppuna avattiin kotimainen kisakausi Bilnäsin keskimatkalla ja Saaristorasteilla, jonka yhteydessä järjestettiin Kooveen kevätleiri

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg