Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä, Facebookissa tai  Instagramissa.
 

Tampereen koulujenvälisen suunnistuksen kisasivut ja ilmoittautuminen

Mannan 12. sija päätti mainion viestikauden

Kooveen 25manna-viestissä ruotsissa Koovee sijoittui 12. sijalle, joka on samalla paras tästä suurviestistä saavutettu tulos.

Manna-team-photo-1

Junnut viidensiä Oravatonnissa

nuvi15Vaikka syksy ja suunnistuskausi ovat jo pitkällä, jaksoivat Kooveen juniorisuunnistajat taas yhden kisaviikonlopun reippaalla asenteella. Nuorisoviestin A-sarjassa Kooveen sijoitus  oli kuudes ja Oravatonnissa viides.

Seikkailuhenkinen kuntokoulu aikuisille

kuntokoulu

>>Lue lisää

VJNRCC alkaa

Kooveen, KSK:n ja TP:n yhteinen yösuunnistustapahtumasarja alkaa tiistaina Topin tuvalta täydellä höyryllä. Seuraa tiedotusta:

 

WWW-sivuilta, seuraa Facebookista tai Twitteristä!


Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

jwocbanner a jwocbanner b jwocbanner c
jwocbanner d

 

 

 

 

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

 

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.