Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Junioreilla suunnistuksen täyteinen viikonloppu

Perjantaina ja lauantaina kilpailtiin KLL:n kisoissa Kirkkonummella. Kooveen juniorit edustivat Tampereen lisäksi ainakin Kangasalaa, Lempäälää ja Pirkkalaa. Perjantaina henkilökohtaisissa sarjoissa ja lauantaina kuntakohtaisissa viestijoukkueissa. Sunnuntaina kisattiin Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen välinen alueottelu.

Kooveen suunnistusjaostolle Sinetti

 

Kooveen suunnistusjaostolle myönnettiin Sinettiseura-tunnus merkkinä laadukkaasta nuorisotoiminnasta. Kooveella on ollut Sinettitunnus jo vuodesta 1997. Viime torstaina suunnistuskoulun yhteydessä tehdyssä auditointi-tilaisuudessa saimme ylpeänä vastaanottaa sinetin jälleen seuraavan kolmen vuoden jaksolle.

Marikan upea ajo siivitti Suomen MM-kultaan

Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailujen päätöslajissa viestissä lauantaina Suomen naiset Ingrid Stengård, Marika Hara ja Susanna Laurila ottivat MM-kultaa. Ingrid tuli ykkösosuudelta viidentenä neljä minuuttia Ruotsista. Marika ohitti kakkososuudella edellään lähteneet ja teki lähes puolen minuutin eron Venäjään ja Tsekkiin. Susanna Laurila kasvatti eroa lisää minuutin hopea-Venäjään ja pronssi-Tsekkiin.

Kooveen mitalijuhlaa AM-viesteissä

Aurinkoinen sunnuntai Nokialla toi kultaa ja kimallusta Kooveelle. Yhteensä 8 mitalia, 3 nelossijaa ja monia hienoja suorituksia. Monessa sarjassa tilanteet vaihtelivat suurestikin muistuttaen että viesti on ohi vasta kun jokainen on suorituksensa tehnyt.

Kuvagalleria >>

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

 

 

 

sk15 banner
Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

 

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.