Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduTAAS TAPAHTUU!

Perinteinen Särkänniemi-Suunnistus on entistä ehompi!
Televisioitava Huippuliiga, kansallinen kisa, mutta silti lasten ja
nuorten Huippusprintti keskiössä. Ilmoittaudu viimestään 17.5!

sk15 banner
Klikkaa kisasivuille>>> Ilmoittaudu>>  Infoa>> Sivut>>

Viimeksi päivitetty (23.04.2015 11:07)

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
SM-keskimatka: Kultaa, pronssia, plaketteja ja maajoukkuepaita

Keskimatkan SM-kisojen saalis oli kaksi mitalia ja neljä plakettia. Mitaleista vastasivat 40-sarjalaiset, kun Kari Kallio otti pronssia H40-sarjassa ja Elo Saue voitti näytöstyyliin D40-sarjan. Pääsarjoista naisissa Miia Niittynen ja miehissä Jani Lakanen sijoittuivat viidenneksi molemmat. Norten plakettisaldosta vastasivat Ella Skog D16-sarjassa (6.) ja Justus Laitinen H20-sarjassa(10.).

Kiitos Särkänniemi-suunnistuksen kilpailijoille ja toimitsijoille

Särkänniemi-suunnistus ja Huippuliiga on tältä vuodelta ohi. Paikalla oli ennätysmäärä kilpailijoita (1700), yleisö (4500, tosin sisältäen kilpailijat) ja toimitsijoitakin 150. Kiitos kaikille teille, teitte kilpailusta kilpailun.

Hannu-Matti Järvinen
kilpailun johtaja

Iso potti am-kisoista

Aluemestaruuskisoista tulikin tavalista suurempi mestaruuspotti ja muutenkin meno oli mainiota. 

Pinja ei lähde MM-kisoihin

Tarkkuussuunnistuksen pohjoismainen maaottelu järjestettiin viikonloppuna Ruotsin Lysekilissä Göteborgista vajaa sata km Norjan rajaa kohti. Lauantaina maaottelun ensimmäisen osan jälkeen Suomi johti reilusti, kun Antti Rusanen voitti ja Pinja Mäkinen oli kolmas eikä kukaan epäonnistunut. Sunnuntaina Antti ja Pinja olivat Suomen parhaat eikä täydellisiä onnistumisia tullut. Ruotsi otti kaksoisvoiton. kolmantena oli Suomi ja neljäntenä Norja.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.