Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKOOVEE SUUNNISTUSKOULU aloittaa torstaina 9.4. klo 18.00

Kooveen suunnistuskoulun virallinen aloituskerta on torstaina 9.4.2015 klo 18.00. Kokoonnumme elokuvateatteri Cinolan tiloihin, Lindfordinkatu 1. "Vanhoilla" suunnistuskoululaisilla normaali suunnistuskoulu, uusille aluksi infotilaisuus.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumaan pääset tästä

Viimeksi päivitetty (03.03.2015 11:27)

 

Kooveen suunnistusjaosto

 Seuraa toimintaamme Twitterissä tai Facebookissa
 
Naistenpäivä ei tuonut tusinaa täyteen!

Kooveen naiset eivät voittaneet sunnuntaina kahdettatoista kertaa SM-hiihtosuunnistusviestiä. Kaisa Lylynperä, Johanna Niittymäki ja Marika Hara olivat neljänsiä. Marika hävisi ankkuriosuuden kovien naisten loppukirissä pronssimitalin. - Elo Saue, Minna Konttila ja Katri Niittymäki toivat D110-sarjassa seurallemme SM-kultaa.

Suunnistusjaoston hiihtokilpailut 4.3.

Perinteiset suunnistusjaoston hiihtokilpailut pidetään keskiviikkona 4.3. Kaupissa. Kokoontuminen uudella huoltorakennukselle klo 18. Ilmoittautuminen paikan päällä. Matkat 3km ja 1km, ja lisäksi perheen pienimmille tarvittaessa oma pikkulenkki. Kaikki mukaan - sarjoja vauvasta vaariin!!! 

Kahdeksas kerta!

Kooveen naiset Marika Hara, Liisa Anttila, Johanna Niittymäki ja Hanna-Maija Koski eivät antaneet muille mahdollisuuksia Valkeakosken Hakan järjestämässä Lumi-Toukolassa sunnuntaina.
SK Vuoksi Marjut Turusen ankkuroimana jäi yli kaksi minuuttia. Kolmas oli Kouvolan Suunnistajat ja seitsemäs Kooveen kakkosjoukkue. Kooveen kaikissa kahdeksassa Lumi-Toukolan ja yhdessätoista SM-viestin voitossa on Johanna Niittymäki ollut tärkeässä osassa.

Kaksi SM-kultaa ja neljä D21-naista Top10:ssä

Valkeakosken Hakan talkooväellä oli jälleen kerran valtava työ, kun lumet olivat hupenemassa kovaa vauhtia SM-keskimatkan maastosta. Kisat pystyttiin kuitenkin pitämään yllättävänkin hyvin. Maria Svetloff voitti D35:n ja Katri Niittymäki D40:n SM-kultaa. D21:n naisia oli kymmenen joukossa  neljä. Sunnuntain Lumi-Toukolaan on tästä hyvä jatkaa.

fin5jwoc2017Koovee on menestynyt erinomaisesti suunnistuksessa, hiihtosuunnistuksessa ja pyöräsuunnistuksessa. Suunnistustoiminta on Kooveessa organisoitu aktiivisesti toimivaan suunnistusjaostoon. Luonteeltaan jaosto on "kaikki harrastavat" -tyyppinen eli huippujen lisäksi haluamme aktivoida kaikkia ja kaikenikäisiä suunnistajia harrastuksen pariin.

Toiminnasta voi kysyä tarkemmin  eri toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Ryhmät - toimintaa päivittäin


Kooveen suunnistajien päivittäinen toiminta tapahtuu aktiivissa ryhmissä, joiden toiminnasta on kerrottu lisää ryhmäkohtaisilla sivuilla. Ryhmien tapahtumat on merkitty jaoston yhteiseen kalenteriin.

ilmoittaudu_sk.jpg