Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduMarika keskimatkan MAAILMANMESTARI

Pyöräsuunnistuksen MM-finaalit alkoivat tiistaina Israelissa keskimatkan kisalla. Marika Hara sai ensimmäisen HENKILÖKOHTAISEN MAAILMANMESTARUUTENSA, kuten näillä palstoilla on jo viikkoja vähän ounasteltu. Marika voitti toiseksi tulleen moninkertaisen  MM-kultamitalistin Itävallan Michaela Gigonin yli minuutilla. Marikan voitto on monen vuoden kovan harjoittelun tulosta.

Video keskimatkan kisasta

Video keskimatkan palkintojenjaosta

"Fyysisesti ja suunnistuksellisesti erittäin hyvä suoritus", Marika kommentoi kisan jälkeen.

 

 

Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut alkoivat maanantaina Israelissa pitkän matkan karsinnalla. Marika Hara sai lauantain pitkän matkan MM-kisaan hyvän lähtöaseman karsinnan kolmannella sijallaan. Hän oli kahdesta karsintaryhmästä paras suomalaisnainen. Erikoista näissä kisoissa on se, että vain pitkällä matkalla on karsinta. Illalla on kisojen avajaisjuhla tiistaisen keskimatkan arvonnan jälkeen.

Kilpailujen aikaan oli 30 asteen helle.

– Eniten huolta aiheuttivat piikkipensaat, joiden piikkejä saa nyppiä pitkään irti renkaista, jokaisen suunnistuskerran päätteeksi. Välinehuolto on kuitenkin onnistunut ja renkaat ovat kestäneet hyvin, Suomen joukkueen valmentaja Esa Skyttä kertoo paikan päältä.

– Tiedettiin, että normaalivedot riittävät finaaliin. Hyvä, että kilpailut alkoivat karsinnalla, josta saa arvokasta kokemusta finaaliin. Maastot täällä ovat pääosin avoimia, joten helteeltä ei pääse suojaan, Skyttä analysoi. (Suunnistusliitto 10.8.2009)

MM-kisojen tulokset

MM-kisojen ohjelma

Paikallinen aika on sama kuin Suomen aika.

Pyöräsuunnistuksen MM-kisojen kisasivut

Pitkän matkan karsinnan reittihärveli

Keskimatkan reittihärveli

 

 

 

Viimeksi päivitetty (15.08.2009 18:26)