Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduNuoret kolmansia Jukolassa

 nuju09_small.jpg
 Kooveen nuoret jatkoivat vahvoja viestiesityksiä ja nappasivat kolmannen sijan Nuorten Jukolassa. Joukkueessa suunnistivat Henri Annila, Antti Ojansivu, Ruut Kanko, Justus Laitinen, Henna Skog, Miina Kanko ja Miika Arvola.
Vahvan ja nousujohteisen esityksen jälkeen Koovee kiilasi ennakkosuosikkien väliin kärkikolmikkoon ja taisteli viimevuotisen lähtönumeron uusimisesta aivan kalkkiviivoille.

Alku varovaisesti

Image
Aloittajat Henri (I), Oskari (II) ja Markus (III)
Ilmeisesti Kooveen nuoret ovat katselleet Merjan esityksiä MM-kisoissa, sillä sen verran varmoja ja vakuuttavia otteita nähtiin Vaasassa. Hiukan nihkeän startin jälkeen osuus osuudelta varmoilla ja virheettömillä suorituksilla noustiin kohti kärkeä. Alkupään kovan luokan onnistujiin lukeutuvat joukkueen kuopukset Ruut Kanko ja Justus Laitinen, joiden toimesta joukkue hilattiin 33 sijalta kymppikärkeen. Aloituksessa Henri Annila tuli vaihtoon sijalla 62 4:13 kärjen jälkeen. Toisella osuudella kovakulkuinen Antti Ojansivu korjasi sijoituksen jo 25 sijalle, mutta loppulenkin pieni pyörähdys päästi pienen letkan ohi. Sijoituksen puolitus (33) ja vain pari minuuttia lisää eroa kärkeen aloitti vauhdikkaan Kooveen nousun kohti kärkisijoja.

Loistavat paikot nuorimmilta

Image
Henna vaihtoon kolmantena
Ruut onnistui ohituskaistalla ja virheettömällä suorituksella joukkue nousi jo sijalle 11!! Tämä oli yksi avainsuoritus päivän menestykseen. 13-sarjalainen Justus onnistui myös tavoitteessaan virheettömään suoritukseen. Koovee oli siirtynyt nopeasti kärkikymmenikköön.

Odotetun vahva loppu

Viidennellä osuudella Henna Skog jatkoi nousujohteista menoa ja muiden koukkiessa alkupään rasteja, oli väliaikarastilla Koovee ottanut paikkansa kärkikolmikossa, joka pysyi osuuden loppuun saakka. Tässä vaiheessa kärjessä olivat ennakkosuosikit TP ja HS.

Kuudennella osuudella Miina Kanko nosti joukkueen kakkoseksi varmalla suorituksella ja ankkuri Miika Arvola pääsi maastoon 5:30 Pyrinnön Severi Kymäläisen perään ja 2:28 HS:n Einari Heinaroa eteen.

Miika ei aivan onnistunut puolustustaistelussaan näiden EM-kisakävijöiden välissä. Einari sai loppulenkillä Miikan selän näkyviin sekä kiinni ja onnistui vielä karkaamaan tarvittavat sekunnit juoksemalla. Pyrintö vei viestin selvällä erolla. Hämäläispanosta täydensi Kangasala SK neljännellä sijalla.

Image
Palkittu tiimi juoksujärjestyksessä oikealta

Lähes virheetöntä toimintaa

Joukkue onnistui suunnistamaan viestin läpi erittäin pienillä virheillä. Pari minuutin koukkua suoritukseen mahtuu ja muutamia pienempiä. Loistavaa tekemistä nuorelta suunnistajajoukolta jälleen kerran. Näin saivat mainiot esitykset Ungissa jatkoa heti Nuorten Jukolassa!

Myös kakkos- ja kolmosjoukkueet onnistuivat mainiosti, sillä kakkonen oli sijalla 26 ja kolmonen 41. Kerran on seurahistoriassa kakkonen pystynyt parempaan ja  kolmoselle sija olikin ennätys. Kolmikko (I & II & III) olikin koko kisan kovin trio olleessan kaikki 41 tai paremmin!

Nelosen viesti loppui käytännössä ennen kuin alkoikaan, sillä kaksi suunnistajaa jäi sairauden takia kotiin ja joukkueelta ei löytynyt aloitusosuudelta leimaa, joten hylkäyshän siitä oli seurauksena.

Pala palkintojenjaosta:

{video}nuju09|416|312{/video}

 

Tulokset  

Koo-Vee, FIN 3
       
Osuus Juoksija Sijoitus Muutos
viestissa
1 Henri Annila 62  
2 Antti Ojansivu 33 -29
3 Ruut Kanko 11 -22
4 Justus Laitinen 10 -1
5 Henna Skog 3 -7
6 Miina Kanko 2 -1
7 Miika Arvola 3 1
       
Koo-Vee 2, FIN 26  
Osuus Juoksija Sijoitus Muutos
viestissa
1 Oskari Valkamo 39  
2 Tuomas Taubert 60 21
3 Iiris Taubert 79 19
4 Markus Arvola 43 -36
5 Petra Huttunen 39 -4
6 Natalia Kanko 30 -9
7 Markus Sinijärvi 26 -4
       
Koo-Vee 3, FIN 41  
Osuus Juoksija Sijoitus Muutos
viestissa
1 Markus Pajarre 107  
2 Petteri Toivanen 94 -13
3 Amanda Uusitalo 53 -41
4 Lassi Markkula 55 2
5 Henna Saarinen 43 -12
6 Vilma Multisilta 41 -2
7 Mikko Polvi 41 0

 

nuju09_loppusuora.jpg

Viimeksi päivitetty (23.09.2009 12:59)