Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduSuolijärven kiintorastikartta kaudelle 2014

 

Kooveen ylläpitämät kiintorastit on jälleen vaihdettu uusiin rastipisteisiin. Vaikka maasto on jo monelle tuttu, niin uudet rastipaikat tuovat uudet haasteet suunnistusta harrastaville tai vaikka vain retkeilymielessä maastossa liikkuville. Uusi ajantasainen kartta antaa oikean kuvan maastosta ja siitä on varmasti iloa vaikkapa hyviä sieni- tai marjapaikkoja etsiville hervantalaisille.

Maastossa on 25 puista rastitolppaa, joiden punaiseksi maalatussa yläpäässä on rastin numero. Kartassa on sekä kuvalliset että sanalliset rastinmääritteet, jotka näin tarkentavat rastin sijainnin. Pääasiassa rastit ovat Suolijärven ympärillä, mutta Vuoreksenkin taloja näkyy joidenkin rastien luota.

Jokainen kiintorasteja kiertävä suunnistaja voi itse suunnitella reittinsä ja tehdä vaikka useampiakin harjoitteita kesän aikana. Rastit pidetään metsässä 15.4.-15.10.2014. Kooveen suunnistajat käyvät tarkastamassa useamman kerran kesän mittaan, että rastit ovat paikallaan. Lähtöpaikaksi suosittelemme Suolijärven ulkoilumajaa, jossa on hyvät pukeutumis- ja pesutilat. Myöskin käynti Suolijärven uimalassa tekee vilvoittavan olon lenkin jälkeen.

Ratavaihtoehdot ovat 2,5 km, 4,2 km, 5,8 km ja 8,0 km. Omavalintaisiakin ratoja voi suunnistaa.

Karttoja voi Hervannassa ostaa Kirja Kärkkäiseltä kauppakeskus Duosta sekä Suunnistajan Kaupasta, Sammonkatu 66b (toukokuun alusta Sammonkatu 50), Kooveen toimistosta, Sarvijaakonkatu 32 ja Tampereen kaupungin liikuntapalvelusta Ratinan Stadionilta.

Viimeksi päivitetty (03.04.2014 20:46)