Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduTampere-suunnistus 2012: kiitokset osallistujille, maanomistajille ja talkoolaisille!

Parhaimmat kiitokset Tampere-suunnistuksen tuhatpäiselle osanottajajoukolle ja heidän huoltajilleen! Toivon lämpimästi, että nautitte tapahtumasta Lintukankaan kallioilla, notkoissa, kankailla sekä tiivistunnelmaisessa kilpailukeskuksessamme.

Toivon myös että te runsaslukuinen kuntosuunnistajajoukko nautitte kisamaastoista. Teidän runsas osanottonne yllätti meidät ensimmäisenä kilpailupäivänä ja pahoittelen, että kartat pääsivät loppumaan silloin kesken. Toivotan kaikki kilpailijat ja harrastajat tervetulleiksi myös ensi kesän Tampere-suunnistukseen.

Lämpimät kiitokset Lintukankaan seudun maanomistajille ja mökkiläisille! Meillä oli hieno yhteistyöhenki teidän kanssanne, ja itse kisapäivinä olisimme jopa joutuneet ongelmiin ilman teidän apuanne. Suurelta yleisöltä jäi varmasti huomaamatta meidän lauantain sähköntuotto-ongelmamme, mutta teidän korvaamattoman apunne ansiosta ongelma korjattiin nopeasti ja sähkönsaanti turvattiin lauantaiksi ja sunnuntaiksi. Kiitos että saimme käyttää teidän hienoja suunnistusmaastojanne ja toivon että nautitte tapahtumasta.

Ja lopuksi - mutta ei viimeiseksi - suuret kiitokset Tampere-suunnistuksen tekijöille: kaikille talkoolaisille, joko suoraan tai välillisesti tapahtuman toteuttamiseen osallistuneille! Meitä oli mukana moneen veneeseen, ensikertalaisia ja toisaalta lukemattomat kisatalkoot kolunneita konkareita. Toimintanne ja suorittamisenne oli jäätävää. Huumori lensi jopa lauantain sadekuurojen keskellä. Te teitte tämän tapahtuman mahdolliseksi. Te onnistuitte tuottamaan urheilunautinnon raskaan sarjan kilpailijoille, löysemmin rantein eteneville harrastajille sekä tapahtumaa seuraaville katsojille.

Kiittäen ja terveisin

Jukka Syrjänen, kilpailunjohtaja