Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduToimitsijailmoittautuminen Särkänniemisuunnistukseen

Särkänniemi-suunnistuksen toimitsijaluettelo löytyy ilmoittautumisjärjestelmästä. Käy kuittaamassa, oletko pääsemässä paikalle vai onko sinulla este.

 

Kuittaamisen voi tehdä siten, että käynnistät ilmoittautumisjärjestelmän normaalisti. Valitse sitten oma nimesi ja kohta "Hae toimitsijatehtävät". Näet silloin suoraan, mikä tai mitkä tehtävät sinulle on suunniteltu. Paina tehtävän kohdalla "Toimitsijana oleminen sopii"- tai "Toimitisijana oleminen ei sovi" -paiketta, ja näin kilpailun johto saa tietää tilanteen kohdallasi.

Osalle tämä tieto on jo syötetty, sillä Kosken Matti oli jo saanut lupauksia paikalletulosta.

Mikäli nimeäsi ei löydy ilmoittautumisjärjestelmän kilpailijaluettelosta, tämä johtuu siitä, että et ole kirjoilla kilpailijana. Paina silloin painiketta "Leirit ja talkoot", jolloin listalle tulee kaikkien järjestelmässä olevien nimet ja pääset ilmoittautumaan tehtäviin.

Jos nimeäsi ei organisaatiossa ole, ilmoittaudu talkoolaiseksi, jotta sinut osataan sijoittaa järjestelmään. Siellä on nytkin avoinna olevia toimitsijatehtäviä, ja kielteisten vastausten myötä niitä tulee lisää.

Viimeksi päivitetty (09.04.2007 19:37)