Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduKotirasti

Kotirasti on Kooveen suunnistajien seuralehti, joka ilmestyy varsinaisena lehtenä neljä kertaa vuodessa. Päätoimittajana toimii tällä hetkellä Tarja Puumala. Juttuja ja kuvia (mukaan tieto kuvaajasta ja mitä tai keitä kohteessa on) voi lähettää hänelle osoitteella kotirasti miau suunnistus.koovee.fi, jossa miau tarkoittaa tietenkin @-merkkiä. Lehden taitosta vastaavat Kaisa Vainio ja Sanna Sintonen, mutta kaiken materiaalin (jutut ja kuvat) pitää kulkea kotirastin osoitteen kautta tai sitten jollain perinteisemmällä keinolla suoraan päätoimittajalle.

Kotirastin aineistopäivät 2009 vahvistetaan  tiedotteissa. Numeron 1/2009 aineistopäivä on helmikuussa ja Numeron 2/2009 toukokuussa.Lehti ilmestyy muutaman viikon kuluessa aineistopäivästä. Mitä enemmän juttuja on lähetetty etukäteen, sitä nopeammin lehti saadaan taitettua loppukuntoon.

Jokainen voi lähettää juttuja lehteen. Vakinaiseksi Kotirastin avustajaksi ja "toimittajaksi" haluavat voivat ilmoittautua postituslistalle. Osoite on kr-toimitus-request miau suunnistus.koovee.fi. Viestin sisällöksi laitetaan vain sana "subscribe". Listalta pääsee eroon samasta osoitteesta, mutta sisältönä pitää silloin olla sana "unsubscribe".

Julkaistut Kotirastit ovat arkistoitu sähköisinä versioina jäsenten luettaviksi Ilmo-tunnuksen takana.

 

Viimeksi päivitetty (27.01.2009 15:18)