Uutta Kuvagalleriassa
KirjauduVenla-, Ungi- ja Jukola-harjoitus

Tiistain viestiharjoitus on samalla startti kohti Ungia ja Nujua, joten KAIKKI viestimiehet ja naiset - niin nykyiset kuin tulevatkin mukaan. Jukolaharjoitus on samalla myös Venla-harjoitus kaikille VENLA-joukkueille (Ok, PM-kisoissa oleville vapautus ;).

Aivan, luit oikein Jukola-harjoitus on myös JUKOLA-harjoitus -siis harraste-Jukolaan matkaavat mukaan!

Ennakkoilmoittautuminen on kovasti suotavaa, sillä näin karttoja on varmasti riittävästi ja voimme kaavailla joukkueet etukäteen. Toki paikalle voi ilmaantua, mikäli Jukola-fiilinki alkaa hiipiä mielialaan vasta päivän aikana. 

Toteutus on pari viesti, jossa juostavaksi tulee kaksi osuutta, paitsi nuorimmat Junnut muodostavat kahden hengen joukkueet. Pariviestissä "vastakkain" juoksevat Nöösien joukkueet sekä Äijien joukkueet. Sen lisäksi Junnut ovat luvanneet haastaa naiset, joten tulkaahan joukolla puolustamaan omienne mainetta!!! Sarjojen voittajille muuten luvassa RUHTINAALLISET palkinnot!

Lisäinfoa. Niin, etukäteisilmoittautumiset  ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen. )

Viimeksi päivitetty (07.06.2009 01:36)