22.03.2012 Kilpailukutsu

  Kansallinen XIII Särkänniemi-suunnistus

  Tampereella lauantaina 19.5.2012  Sarjat: H/D 16, 15, 14, 13, 12, 11 tavalliset lyhyet suunnistusradat ja H/D 10RR, 9RR.

  Muut sarjat (avoin kisa, lisenssi ei välttämätön): H/D 8RR, 7RR, 6RR, 5RR. Sarjoissa H/D 7RR, 6RR ja 5RR saattaja on sallittu. Lisäksi avoin kuntosuunnistus helpolla tavallisella Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla, joihin voi ilmoittautua kilpailupäivänä klo
  11.30 mennessä kilpailuinfossa. Tornado- ja Ipana-RR-sarjoissa ei julkaista virallista tulosluetteloa.

  Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radasta suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa.

  Palkinnot: Kaikki saavat osanottajapalkinnon, ja lisäksi palkitaan sarjoittain kolme parasta sarjoissa H/D 8-16. Saattajasarjoissa H/D 5RR, 6RR ja 7RR osanottajapalkintojen lisäksi arvotaan palkintoja. Tornado-radalla ja Ipana-rastireittiradalla jaetaan osanottajapalkinnot.

  Maksut: Kaikki sarjat 9 euroa. Kilpailupaikalla maksettavat Tornado-rata ja Ipana-rastireittirata 9 euroa. Sisäänpääsy Särkänniemen Elämyspuiston alueelle on ilmainen sekä kilpailijoille että kilpailua seuraaville.

  Kartta: Sprinttisuunnistuskartta 5/2012, tulostekartta. Mittakaava 1:4000 sarjoilla H/D 14-16, muilla sarjoilla mittakaava 1:3000.

  Leimaustapa: Emit-leimaus. Emit-numero on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Jos emit-numeroa ei ilmoiteta, järjestäjä varaa lainakortin.

  Ilmoittautuminen: Ensisijaisesti SSL:n Irma-järjestelmän kautta, tai sähköpostitse viimeistään lauantaina 12.5.2012 osoitteeseen ilmo (a) suunnistus.koovee.fi. Ilmoittautuneiden nimet tulevat www-sivulle sunnuntaina 13.5. Osanottomaksut Irman kautta tai samanaikaisesti sähköposti-ilmoittautumisten kanssa tilille FI97 5730 0820 1129 40 Koovee ry /suunnistus. Käytä seurasi viitenumeroa.

  Jälki-ilmoittautuminen ja aiempien ilmoittautumisten korjaukset: Irma-järjestelmän kautta tai sähköpostitse viimeistään maanantaina 14.5. osoitteeseen ilmo (a) suunnistus.koovee.fi. Jälki-ilmoittautuminen kaksinkertaisin maksuin. Tämän jälkeen jälki-ilmoittautumisia ei oteta, vaan tarjotaan mahdollisuus ilmoittautua paikan päällä Tornado-radalle tai Ipana-rastireittiradalle.

  Lähtöajat: Lähtöajat tulevat internetiin Kooveen kotisivulle http://www.koovee.fi/suunnistus torstaina 17.5.

  Kilpailumateriaali: Rintanumerot ja kilpailuohjeet jaetaan seurapusseissa. Seuraohjaajien toivotaan noutavan seuran koko aineisto keskitetysti.

  Lähdöt: Ensimmäinen lähtö klo 10.30. Tornado- ja Ipana-sarjojen lähdöt ovat välittömästi kilpasarjojen jälkeen.

  Opastus ja pysäköinti: Ajoreitti Särkänniemeen ja pysäköintialueille opastetaan Tampereen kaupungin virallisilla valkomustilla viitoilla sekä sähköisin jatkuvasti päivitettävillä opastetauluilla, jotka kertovat ajantasaisen pysäköintitilanteen ja ohjaavat oikealle pysäköintialueelle. Lähipysäköintialueet ovat maksullisia (katso kohta "Elämyspuisto").

  Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Antti Erämaja, tekninen sihteeri Arto Nikkilä, ratamestariryhmä Jarkko Puranen, Timo Koski ja Petri Annila valvoja Pertti Välimaa Pirkkalan Hiihtäjät, tulospalvelun päällikkö Pekka Ala-Mäyry.

  Tiedotus: Mikko Laurikkala, ensisijaisesti sähköpostilla tiedotus (a) suunnistus.koovee.fi, puh. 040 718 3132. 

  Pukeutuminen ja pesu: Kilpailukeskuksessa.

  Elämyspuisto: Kooveen kautta voi etukäteen edulliseen hintaan tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille Elämysavaimen, joka sisältää sisäänpääsyn Elämyspuistoon, Sara Hildenin taidemuseoon, Näsinneulaan, Delfinaarioon, Akvaarioon, Lasten Eläintarhaan, Planetaarioon sekä Elämyspuiston laitteisiin pituusrajoitusten mukaan. Elämysavain yli 120 cm pitkille 31 euroa (normaalisti 35 euroa) ja Ipana-avain alle 120 cm pitkille 25 euroa (normaalisti 29 euroa). Pysäköinti Kooveen kautta Särkänniemen lähipysäköintialueilla 4 euroa (normaalihinta 5 euroa). Särkänniemi-avaimet tilataan etukäteen internetin kautta osoitteesta

  http://suunnistus.koovee.fi/tilaus.html

  maanantaihin 14.5. mennessä. Vaikka avaimia on saatavana myös paikan päällä,
  toivomme nopean palvelun mahdollistamiseksi ja rahan käsittelyongelmien takia avaimien tilaamista ja maksamista etukäteen.

  Lisätiedot: Kooveen internet-sivulta http://www.koovee.fi/suunnistus
  ja Särkänniemen kotisivulta http://www.sarkanniemi.fi tai
  tiedottajalta.

  Tervetuloa Särkänniemeen!

  Koovee

Uusimmat tiedotteet