Untitled Document

  MEDIA

  Toimittajat ovat tervetulleita seuraamaan 14.5. suunnistustapahtumia Särkänniemeen ilman akkreditoitumista, mutta pyydämme kuitenkin mukaan tulevilta toimittajilta ja valokuvaajilta ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuteen voi ennakkoilmoittautua perjantaihin 13.5. klo 12 mennessä.

  Ennakkoilmoittautumisen avulla pyrimme palvelemaan tiedotusvälineiden edustajia yksilöllisesti ja vastaamaan mahdollisiin erityistarpeisiin.

  Autamme toimittajia kisan seurannan kannalta parhaille valokuvauspaikoille, tarjoamme mahdollisuuden järjestäjien oman kuvamateriaalin käyttöön sekä mahdollisuuksien mukaan järjestämme myös haastatteluja suunnistajien, valmentajien tai taustajoukkojen edustajien kanssa.

  Huolehdimme mediapalveluista kisakeskuksessa tarjoamalla toimittajille Särkänniemestä työskentelytilan, jossa on langaton verkkoyhteys. Toimitamme Huippuliigan kartat tähän mediakeskukseen heti, kun kilpailutilanne sen sallii. Tuotamme myös itse tiedotteita kisapäivän aikana, ja tämä materiaali on luonnollisesti myös toimittajien käytettävissä.

  Särkänniemeen ilmoittautuneet toimittajat saavat myös pysäköintilipukkeen ja työskentelytilassa on kisapäivän aikana tarjolla kahvia, virvokkeita, sämpylöitä ja pullaa. Emme toimita mitään materiaalia etukäteen toimittajille.

  Lisätietoja ja toiveita voitte tiedustella myös puhelimitse tai sähköpostitse. Kysymyksiin vastaa mediavastaava tiedottaja Johanna Salomaa-Valkamo, puh. 050 5911559, sähköposti johanna.salomaavalkamo@gmail.com

  Etunimi:
  Sukunimi:
  Edustamani media:
  Puhelin:
  Sähköposti:
  Toivon, että minuun otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä järjestelyistä
  Tulen työskentelemään kisakeskuksen mediahuoneessa
  Olen kiinnostunut saamaan kisajärjestäjien kuvia käyttööni
  Haluan kuvata itse kisatapahtumia ja haluan opastusta sopiville kuvauspaikoilla
  Muita erityistoiveita
  Muita erityistoiveita