20.03.2011 Särkänniemi-suunnistus Huippuliiga ja am-sprintti 14.5

  Särkänniemi-suunnistuksella on pitkät perinteet lasten suurimpana puistosuunnistustapahtumana, mutta tänä vuonna sekä huippusuunnistajat että aikuiset laajemmalla rintamalla pääsevät testaamaan Särkänniemen ratoja. Ja mikäli joku perheenjäsenistä ei itse halua kirmata sprinttiradoilla, on tarjolla yllin kyllin seurattavaa Huippuliigan muodossa. Huippuliiga myös televisioidaan ja lähetys tulee TV2:lta parhaimpaan katseluaikaan klo 17:30.

  Huippuliiga, Särkänniemi-suunnistus ja avoin am-sprinttiKisasivut >>>

  Huiput elämyspuistossa TV-kameroiden loisteessa

  Särkänniemessä on luvassa upea tapahtuma niin lapsille kuin aikuisille. Kisapäivän avaa klo 10:00 Huippuliiga, jossa kotimaiset huiput antavat kisanäyttöjä MM-kisoja varten ja perinteiseen tapaan  Huippuliigassa on mukana varmasti myös kansainvälisiä tähtiä TV-kameroiden loisteessa. Ennen omia suorituksiaan lapset pääsevät näin seuraamaan idoliensa suorituksia vaativassa elämyspuistosuunnistuksessa suoraan screeniltä.!

  Suurin lasten puistosuunnistus uusiutuu

  Huippuliigan jälkeen on lasten vuoro. Myös lasten kilpailu uusiutuu hieman, sillä  myös lapset suunnistavat sprinttisymbolien mukaisella uudella karttalla. Lastenkin suunnistusta päästään seuraamaan screeniltä huoltajien ja muiden kannustajien iloksi. Hämeen alueen 13-14 ikäisten kannattaa huomioida, että samalla kilpaillaan sprintin aluemestaruuksista.

  Kisan jälkeen elämyspuisto kutsuu!

  Suunnistuksen jälkeen lapset voivat siirtyä loppupäiväksi muihin huvituksiin, joita elämyspuisto tarjoaa. Särkänniemessä riittää koettavaa! Mikä onkaan hauskempaa, kuin viettää kisapäivän iltaa suuressa suunnistajien kohtaamisessa elämyspuiston huvituksissa samalla, kun vanhemmat voivat osallistua avoimeen am-sprinttiin! Perinteiseen tapaan voit ostaa rannekkeen hiukan edullisempaan hintaan kisajärjestäjiltä kisasivujen kautta.

  Vihdoinkin aikuiset pääsevät mukaan Särkänniemen kisatunnelmaan

  Kun lasten suunnistustapahtuma on ohi, on luvassa kaivattua "kaupunkisprinttiä suurille massoille". Särkänniemi-suunnistuksen yhteydessä kilpaillaan avoin am-sprint, jossa on sarjat kaikille, jotka eivät aiemmin ole päässeet kokemaan Särkänniemen tunnelmaa suunnistajan silmin. Onkiniemen suuntaan laajennettu ja sprinttisymbolein kuvattu kartta tarjoaa oivan mahdollisuuden sprinttirutiinien testaamiseen sopivasti ennen SM-kisoja. Am-sprinttiin on valittu alue, jolla suunnistajat eivät törmää iltapäivän ruuhkissa elämyspuistoasiakkaisiin. Osa radoista on kuitenkin elämyspuiston alueella , joten  myös aikuissuunnistajat pääsevät toteamaan, kuinka vaikeaa vauhdikas sprintti-suunnistus onkaan! Tarjolla on myös 16-20-vuotiaille normaalin sarjajaon mukaiset radat, joten Särkänniemi- muistoja pääsevät verestämään myös varsinaisen ”Särkkä-iän” ylittäneet suunnistajat.

  Tervetuloa suureen suunnistusjuhlaan
  Tampereelle Särkänniemi-suunnistukseen,
  Huippuliigaan sekä avoimeen am-sprinttiin 14.5.2011

  Koovee